Hyppää sisältöön

Turvallisia kulttuurielämyksiä Kuusamotalolla

Kulttuuri tekee hyvää – myös korona-aikana, kunhan muistamme noudattaa viranomaisten antamia turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Kuusamotalossa voi vierailla turvallisesti ja nauttia talon monipuolisesta kulttuuriannista. Palvelemme asiakkaitamme erityisjärjestelyin syksyn ajan. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

Olemme avoinna arkisin kello 11–16. Tulethan Kuusamotalon vain terveenä ja oireettomana! Pyydämme vieraitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja siksi olemme lisänneet talon tiloihin käsihuuhteen jakelupisteitä. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissamme. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.

Paikkoja Oulankasalin tapahtumiin ja konsertteihin myydään hajautetusti turvavälein. Muiden kuin samaan seurueen asiakkaiden turvaväli on minimissään 1,5 metriä eli Oulankasalin paikkamäärää on rajoitettu merkittävästi. Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa.  Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.

OKM:n ja THL:n ohjeiden mukaan mahdollisen tartuntajäljityksen helpottamiseksi tuli järjestäjillä olla mahdollisuuksien mukaan tiedot tilaisuuteen osallistuneista henkilöistä. Kuusamotalon osalta tiedot kerätään lipunmyynnin yhteydessä ovella. Tietoja säilytetään yhden (1) kuukauden ajan.

Kuusamotalo seuraa aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja vaikutamme muiden konserttitalojen kanssa alan omaan ohjeistukseen Suomessa. Näin varmistamme, että kulttuurin nauttiminen tilaisuuksissamme on turvallista myös jatkossa.

Lisätietoja antaa