Hyppää sisältöön

Kuusamotaloon uudet aukioloajat

Kuusamotalon aukioloajat ovat muuttuneet ja talo aukeaa arkisin kello 11. Kuusamotalon lipunmyynti ja Kaamosgalleria ovat avoinna torstaisin totuttua pidempään, kello 18:aan. Näin näyttelyihin ehtii työpäivän jälkeenkin. Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin Kuusamotalo on avoinna kello 16:een, perjantaisin kello 15:een.

Lipunmyynti ja näyttelyt aukeavat tunti ennen tilaisuuden alkua kuten ennenkin. Näyttelyihin voi tutustua konserttien väliajalla.

Lähes kaikkiin Kuusamotalon tapahtumiin voi ostaa lippuja ennakkoon myös osoitteesta Ticketmasteri.fi. Kino Kuusamotalon lipunmyynti aukeaa tunti ennen elokuvan alkua.

Kuusamotalon tammikuussa on tarjolla muun muassa Kurujazz perjantaista lauantaihin 27 – 28.1. Oulankasalissa ja Kuksa-klubilla, meditatiivinen galleriakonsertti 15.1. Kaamosgalleriassa ja viulisti Viktoria Mullovan konsertti 26.1. Kaikki tapahtumat löytyvät Kuusamon kaupungin tapahtumakalenterista.

Kaamosgalleriassa on tammikuun ajan esillä valokuvaajat Vesa Tynin ja Jari Niemisen Mielimaissa-projektin henkilökuviin.

Tervetuloa Kuusamotaloon!

Aukioloajat 2023

  • klo 11-16  maanantai – keskiviikko
  • klo 11-18  torstai
  • klo 11-15  perjantai

ja tunti ennen tilaisuuden alkua.