Hyppää sisältöön

Kuusamotalo suljettu toistaiseksi

Kuusamotalon ovet sulkeutuvat jälleen maanantaina 8.3.2021 ja pysyvät kiinni toistaiseksi. Päätöksen taustalla ovat Kuusamon perusturvalautakunnan päätökset, joista viimeisimmän (24.3.2021) mukaan Kuusamon kaupunki noudattaa korona-pandemian suhteen aluehallintoviraston päätöksiä ja suosituksia. Päätös on voimassa 25.4.2021 saakka.

Perusturvalautakunnan päätöksen mukaan yleisötilaisuuksiin tarkoitetut tilat, kuten Kuusamotalo, pidetään toistaiseksi suljettuina. Myös liikuntakeskus, jäähalli ja uimahalli suljetaan maanantaista 8. maaliskuuta alkaen toistaiseksi. Tämä sulku ei koske alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoimintaa. Kirjasto pidetään lainaustoiminnan osalta avoinna rajoitetusti. Yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokouksiin voi osallistua korkeintaan kuusi henkilöä.

Kuusamotalo palvelee sulun ajan sähköisesti ja puhelimitse. Henkilökunnan tavoittaa numerosta 08 860 8800 ja sähköpostitse kuusamotalo@kuusamo.fi.

Kaamosgalleriassa esillä olevaan Kerttu Määtän taidenäyttelyyn voi tutustua Kuusamotalon ja Kaamosgallerian sosiaalisen median sivuilta. Kuusamo Nyt -lähetykset kertovat ajankohtaisista asioista maaliskuun ajan arkisin klo 10 Kuusamon kaupungin Youtube-kanavalla.