Hyppää sisältöön

Kuusamotalo suljettu 18.1.2021 asti

Kuusamotalon ovet pysyvät kiinni ja kulttuuritalo on suljettu Kuusamon kaupungin päätöksellä 18.1.2021 asti tartuntatautilain (1227/2016) 58 § 1 mom.  perusteella. Päätöksellä suljetaan kaikki kaupungin hallinnoimat julkiset tilat, mutta siten, että oikeus välttämättömiin palveluihin ja asiointiin turvataan.

Kuusamotalon osalta päätös tarkoittaa sitä, että talo palvelee vain sähköisesti ja puhelimitse 18.1.2021 saakka.  Kaikki talon tapahtumat on peruttu kyseiseen päivämäärään asti. Kuusamotalolla peruttavien tapahtumien joukkoon kuuluvat Oulankasalin konserttien lisäksi Kino Kuusamotalon elokuvat sekä Kaamosgallerian näyttelyt. Musiikkiopiston toiminta jatkuu alle 15-vuotiaiden osalta.

Peruuntuneiden tai siirtyvien tapahtumien pääsyliput hyvitetään pyydettäessä asiakkaille. Siirrettäviin konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uutena päivämääränä. Kuusamotalolta ostetut liput voi palauttaa Kuusamotalolle ja Ticketmasterista ostetut lipunvälittäjän (www.ticketmaster.fi) palautusohjeiden mukaisesti.

Kuusamotalo palvelee asiakkaitaan sulkuajan puhelimen (040 860 88 00) ja sähköpostin (kuusamotalo@kuusamo.fi) välityksellä.

Lisätietoja